Post by acmipuzzpassme on Feb 12, 2022 6:30:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ növeli a kulcsokat hack ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
Ez a játék a legjobb. Jó értelemben függőséget okoz. Két lehetőséged van a gólszerzésre. De mostanában a második esélynél előkerült a reklám, megérinti a négyzetet, majd megjelenik egy másik négyzet, mondván (ó várj), akkor kezdődik elölről a játék. Így elveszíti a második esélyét a magasabb pontszámra. javítsd ki, hogy vissza tudjam adni az ötcsillagos értékelést. köszönöm
Fenntartja az érdeklődésemet, némileg kihívást jelent. Az egyetlen probléma az előzetes opcióval a hirdetések. Ezek más játékok, interaktívak, és nincs visszaút a blokkokhoz. A másik játék telepítéséhez a Play Áruházba kerül. Néhány percig tart, amíg az x megjelenik és működik. A másik megoldás az, hogy bezárom és újra kinyitom.
túl sok hirdetés, és csak szívás az egész. Találtam olyat, ami ugyanúgy működik reklámok nélkül is.
Ez a legjobb játék
A frissítés után ez a játék érdekesebbé válik. Az előzőben egy bizonyos szinten megrekedne egy jó darabig. Jelenleg úgy érzem, hogy a legfontosabb ennek az uodált játéknak a szint elérése. Mi értelme van túl sokáig ragadni egy szinten... egyáltalán nem élveznéd. Jelenleg nem bánná meg, ha letölti ezt az alkalmazást.
Block Puzzle पहेली yex
Nagyon pihentető és élvezetes játszani
Gyakran lefagy.
Kellemes elfoglaltság 😊
Túl sok hirdetés...... Még a kereket sem tudom megpörgetni anélkül, hogy nem látna hirdetést....... Körülbelül egy hét után eltávolították
A menő, színes blokkokkal építhetsz.
csak mindig nagy blokkokat ad. 6 blokk 9-ből nem helyezhető el. rossz algoritmus...
A játék nagyszerű és addiktív, de túl sok rohadt pop-up.. Undorító!! Törölve!!
Nem szeretem ezt, mert ez a játék nagyon unalmas.Először játszottam, és megnéztem ezt a játékot, majd azonnal eltávolítottam. A nővérem játszott ezzel, szerinte ez a játék nagyon érdekes
izgatott és ébervé és aktívvá teszi az elmémet
Csalás alkalmazás... a kisgyermekem valahogy ezt a játékot használja, csak azt mondom a hitelkártya adataimban, hogy ez az alkalmazás többszörös terhelést von le... Soha ne telepítse
Túl sok hirdetés
😍 Klassz és nagyon szép játék. sok intelligencia kell. jól szórakozott. egész jó👌👌
Block Puzzle पहेली yex
Nincs szinkronizálás a Google Play-el. Nincs rangsorolási kihívás a Google Play játékosok között.
Jó játék ez egy agyműködő játék, leköti a játékot az agyad, hogy dolgozzon rajta
Toy Army: Draw Defense Стратегически kfa
Block Puzzle Puzzle zrq
Ez nem az a fajta játék, amelyet elkezdhetsz és letehetsz. Ez az a fajta játék, amit az ember addig kezd el, amíg jól nem sikerül. Valóban hozzá kell férnie a lépéseihez, mert ha egyszer lerakja azt a kis blokkot, nincs visszaút, és ez nagyon frusztráló. Nézze meg saját szemével, azt fogja kérdezni, hogyan hagyhattam ki? Azt hiszem, megérdemelek egy jó rúgást ezért, ez viszi, és megy, és megy. Olyan, mint az a kis Ever Ready Bunny. Játssz, és látni fogod, mire gondolok, érezd jól magad. 😿
Lefújta az első 290 szintet. Ekkor a játék lehetetlenné válik. Az algoritmusok beindulnak. Csupa szerencsévé válik, és nincs készség. Időpazarlás.
Túl keményen! Nem sok móka!
Szórakozás, túl sok hirdetés. Be kell zárni a játékot és újra kell indítani egy hirdetés után. Szuper addiktív szórakozás azonban
Engem idegesít a játék. Jó lenne, ha az általa adott darabok véletlenszerűek lennének, így tovább játszhatnátok. El fogom távolítani.
Block Puzzle Puzzle zrq
A csalások is rosszak.
A legjobb játék valaha, játszottam más blokkjátékkal, de ez nagyon érdekes. Működik az agyad. Nem tudom abbahagyni ezt a játékot. Nagyon szeretem.
Nem lehet letölteni
A frissítés óta az alján található súgólehetőségek mindegyike zárolva van, és nincs útmutatás a zárolás feloldásához, és lehetetlen a továbblépés a súgólehetőségek nélkül. Tehát hogyan lehet feloldani a súgólehetőségeket?
A reklámokat várom, de felelőtlen férfiak által bántalmazott nőket ábrázolnak, akik aztán egyedül maradnak. Nem azt, amit a gyerekeknek és a társadalomnak látnia kell. Erős, egészséges nőknek és férfiaknak egyaránt szerepelniük kell ezekben a játékokban
A legnagyobb ok, amiért ez a játék nem szórakoztató, az az, hogy mindhárom alakzatot használnia kell, mielőtt újak jelennének meg a képernyőn. Kérjük, módosítsa ezt.
Eddig a játék szórakoztató, de használhat egy forgatót, hogy az alakzatok jobban illeszkedjenek
Igazán nagyszerű játék, nagyon nagy kihívást jelent
A 15. szint után kényszerű hirdetéseket jelenítenek meg, amelyeket nem lehet kihagyni. Fogadok, hogy a fejlesztő simanak tartja őket. Tehát a bónuszok megszerzéséhez meg kell nézni a hirdetéseken felül, későbbi szinteken ezt is élvezni kell.
Észrevettem, hogy ennek az alkalmazásnak van egy árnyéka. Amikor felfelé csúsztatva bezárja az alkalmazásokat, ennek gyakran két változata létezik. Az egyik a tényleges játék, a másik pedig egy elsötétített változat, amely valójában egy hirdetés.
Szép, de sok hirdetés van benne, de jó, ha nincs mit tenni
Annyira beleszerettem ebbe a játékba, hogy most fejeztem be az 1000. szintet. ❤
régen szerettem. Viszont a legutóbbi frissítés után nem tudom nézni az érmék hozzáadását, a pörgetés sem frissül, így kevesebbet játszom. Inkább az eredeti verziót választottam.
Izgalmas kihívás! Most azonban a 979-es szinten vagyok, és amikor majdnem befejezem a táblát, elindul, és újra kell indítanom. Nem menő!
Tönkretette a játékot azzal a yahtzee-reklámmal, aminek bezárása 60 másodpercbe telik, kivéve, hogy soha nem ad módot kijutni belőle, ezért be kell zárni az egész játékot. Eltávolítva. Szégyen.
3 éves babám mindig leköti az építést és a blokkok szintre bontását. segíti motoros készségeit és érzékszervi képességeit
A frissítés nekem nagyon tönkretette. Nem lehet túllépni a szintet, és a képernyő alján lévő segítség már nem érhető el. Nagyon közel állok az eltávolításhoz
Jó volt. Nem egyértelmű kijárat. Utálom, amikor nem hagyhatom ki a játékot.
nagyon jó játék, szórakoztató és kihívásokkal teli. remek munka srácok
Block Puzzle Puzzle zrq
Ez a játék csodálatos. Minél többet játszod, annál érdekesebb lesz
Szegecselő játékok. A legélvezetesebb.
A hirdetések folyamatosan jelennek meg, és blokkolják a képernyő felét. Aztán ott maradnak néhány percig, hogy ne tudj játszani. Törlés.