Post by acmipuzzpassme on Feb 12, 2022 5:53:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pop Breaker: Blast all Cubes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pop Breaker: Blast all Cubes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody nielimitowane monety ▞▞▞
▞▞▞ Pop Breaker: Blast all Cubes 2022 version ▞▞▞
Ta gra jest genialna
Fajna gra, ale gra jest naprawdę zbyt prosta
Świetna gra, dodaj podpowiedź, aby pomóc
Całkiem fajnie, ale dopiero zacząłem, wrócę do oceny po chwili grania.
Przyjemne, ale za dużo reklam. Podobnie jak wszystkie gry, wydaje się, że teraz trzeba kliknąć dwukrotnie, aby usunąć reklamę po obowiązkowym minimum pierwszych 5 sekundach uruchomienia. Kliknij raz, a następnie poczekaj ponownie, aby kliknąć drugi X. Irytujące. Rozumiem, że w darmowych grach muszą być reklamy, ale bądź rozsądny. Sama gra stawia dość łagodne wyzwania i jest relaksująca przez 5 lub 10 minut.
Trzeba trochę
Trochę za łatwo
Świetna grafika i mnóstwo frajdy z gry
Dałem tej grze 3 gwiazdki, ponieważ jest zbyt wiele reklam, pozbądź się wszystkich reklam
Pop Breaker: Blast all Cubes Hádanky yed
Polecam ,fajnie się gra .
Chociaż jest to bardzo fajna gra..Możesz zapytać, dlaczego tylko 3 gwiazdki..ponieważ za każdym razem, gdy robisz uaktualnienie, muszę odinstalować..stracić WSZYSTKIE moje postępy..zacznij od początku..więc to się starzeje i będzie następne Czas Możesz dostać tylko jedną gwiazdkę. Skończyłem z tą grą....od prawie 3000...do rozpoczęcia.od nowa...nie...
Pop Breaker: Blast all Cubes Слагалице sjiu
Catapult Quest Spillehall ieu
Uwielbiam tę grę, ale nie mogę znieść reklam, które pojawiają się na każdej innej planszy. Zapłaciłbym za tę grę, żeby nie mieć reklam.
Gra jest fajna
Ta gra sprawia, że myślisz o swoim następnym ruchu. Podoba mi się strategia, którą musisz zastosować, aby wykonać swoje ruchy. To bardzo interesujące. Będę dalej grał w tę grę.
Dużo zabawy i muszę powiedzieć, że uwielbiam tę grę
Dobra relaksująca gra.
Uważam tę grę za bardzo relaksującą, dzięki 😊
Szybka, zabawna łamigłówka, taka jak kolory
Lubię tę grę. To proste i bardzo mało reklam.
Każdy powinien spróbować tej gry, ponieważ jest bardzo relaksująca.
To fajna gra, ale za dużo reklam!
To jest bardzo relaksujące, muzyka uspokaja, nie wyłączam tego, jak zwykle..kocham to 😃
Karnet na pełny etat
Zagrał coś podobnego wcześniej. Ale kiedy straciłeś poziom, który dodajesz, zacznij od nowa. Uwielbiam muzykę, szczególnie tę nawiedzającą, to moja ulubiona co wieczór.
Łatwo jest zagrać, podoba mi się coś nowego.
Przydałoby się kilka różnych i żywych kolorów, które umożliwią osobom takim jak ja, które są daltonistami.
Lubię grać do tej pory dużo zabawy
Zabawne dopasowywanie kolorów i wygrywanie!
Całkiem zabawne. Potrzebna jest odrobina strategii, co lubię, ponieważ nie jest to jedna z tych ogłupiających, super prostych gier!
Zrelaksuj się i musisz mieć strategię na to lub utkniesz lol
Relaksująca gra
Cieszę się tą grą, dopóki nie zbliżam się do końca. Nagle gra przejmuje kontrolę i mówi, że przegrałem. Ale wciąż mam broń, której mogę używać i wygrywać. Pozwól mi samemu wygrać lub przegrać, dopóki nie poproszę o pomoc.
Pop Breaker: Blast all Cubes Puzzle tnbo
Pop Breaker: Blast all Cubes Hádanky hnii
odpowiedni dla dzieci!